Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Gyermeknap Nemeskosúton

Gyermeknap Nemeskosúton

2024. április 23., kedd | Ma: Béla (HU), Vojtech (SK)
Intézmények Vissza
Címlap > Intézmények > Gyermeknap Nemeskosúton
Gyermeknap Nemeskosúton 2015. július 15. szerda, 13:27
Gyermeknap Nemeskosúton

   Emlékezetes gyermeknapi rendezvényben lehetett részük az idén a Kosúti Alapiskola és a Diószegi Petőfi Sándor Alapiskola tanulóinak. 

   Kosúton, a kultúrház egész területén már kora reggeltől folytak az előkészületek, hogy a diószegi tanulók érkezésekor azonnal kezdődhessen a rendezvény. A gyerekeket rengeteg szórakoztató feladat várta, melyek közt akadt sporttevékenység és kézműves foglalkozás egyaránt. A zsákban futás és a gólyalábon járás a régi idők játékait idézte fel. Nagyon vonzó volt a gyerekek számára a karkötő készítése gumikarikákból és a homokkép készítése, valamint a pólóbatikolás, mely során csodás színes pólók és sálak születtek. A rendezvény keretét egy rejtvény megfejtése alkotta, amely rovásírással készült, így ebbe is betekintést kaptak a gyerekek. Frissítőről, tízórairól is gondoskodtunk számukra, az időjárás szintén kedvezett. Befejezésképp minden gyerek egy kézzel készített érmét és édességet kapott.

   A rendezvény megvalósulásához több támogató is hozzájárult, akiknek ezúton is nagyon szépen köszönjük a közreműködést. Nagyszerű érzés volt ennyi boldog gyermeket látni. A jövőben, amennyiben módunkban áll, szívesen szervezünk hasonló jellegű rendezvényeket a gyerekeink számára.

Mgr. Pálinkás Ildikó, az iskola igazgatója

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)