Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Felvidéki labdarúgó bajnokság

Felvidéki labdarúgó bajnokság

2024. április 26., péntek | Ma: Ervin (HU), Jaroslava (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Felvidéki labdarúgó bajnokság
Felvidéki labdarúgó bajnokság 2014. július 24. csütörtök, 13:37
Felvidéki labdarúgó bajnokság

   A Via Nova ICS második alkalommal hirdette meg a Felvidéki Labdarúgó Bajnokságot (FLB). Március 31-ig tíz alapszakasz nevezett be a versenybe. A regionális fordulókat április 1. és június 15. között rendezik meg országszerte. Az országos döntő Martoson lesz. A csapatok az adott település magyar nevét viselik. Minden csapat legkevesebb 8, legtöbb 12 fős nevezési listát adhatott le. Egy adott fordulón belül minden csapat játszik mindegyikkel. A győzelemért 3 pont a döntetlenért 1 pont a vereségért 0 pont jár. A nap végén felállítódik a napi táblázat, amelyen a csapatok a nap folyamán megszerzett pontjaik alapján rangsorolódnak. A mérkőzések a kispályás futball szabályai alapján kerülnek lebonyolításra. A pályán egyszerre 4+1 vagy 5+1 játékos tartózkodhat. A mérkőzések hossza 2x12 perc vagy 2x15 perc, amit szintén a helyi FLB régiós bizottsága határoz meg minden forduló megkezdése előtt.

A beérkezett nevezések alapján az FLB Központi Koordinációs Bizottsága 10 alapszakaszra kialakított régióba sorolta a jelentkezőket:

1. Bodrogköz és Ungvidék FLB régió

2. Bódva-völgye FLB régió

3. Kelet-Gömör FLB régió

4.Nyugat-Gömör FLB régió

5. Ipoly és Garam mente FLB régió

6. Zoboralja FLB régió

7. Nyitra völgye FLB régió

8. Vág völgye FLB régió

9. Duna mente FLB régió

10. Csallóköz és Mátyusföld FLB régió

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)