Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Egészség és sportnap Feketenyéken

Egészség és sportnap Feketenyéken

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Egészség és sportnap Feketenyéken
Egészség és sportnap Feketenyéken 2014. július 24. csütörtök, 13:38
Egészség és sportnap Feketenyéken

   Május 31-én második alkalommal rendeztük meg az Egészség és a sport napját Feketenyéken. A rendezvénysorozat keretében zumba, aerobik, kick-box bemutató és súlyemelőverseny szerepelt, és mint abszolút újdonság falunk történetében, futóversenyre is sor került – 3, illetve 10 kilométeres távokon. Ezen a megmérettetésen a galántai és felsőszeli sportszervezetek futói is részt vettek, versenyünk színvonalát növelve.

   Az egészséges életmód betartásáról Dudás Veronika – Táplálkozási és étrendtanácsadó – táplálkozási tanácsok címmel tartott előadást. Dr. Fenes László sebészorvos előadása is sok érdeklődőt vonzott, ahogy Flaska Tibor rendőr előadása a drogmegelőzésről is nagy érdeklődés kísérte. A nádszegi Tolerancia Egyesületnek köszönhetően vércukor és vérnyomásmérésen is résztvehettek az érdeklődők.

   A sportkedvelő szülők csemetéi a gyermeksarokban tölthették el kellemesen az időt, ahol különböző játékos versenyekben és arcfestésben volt részük.

   Elmondhatjuk, hogy az esemény programja nagyon változatos volt, minden érdeklődő megtalálta a számára legérdekesebb foglalkozást.

   Bízunk benne, hogy a következő években is sikerül ezt a hagyományt folytatnunk.

Ing. Szalonnás Sándor, a FIKSZ elnöke

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)